Friday 8 February 2013

Sfaturi pentru o bucatarie mai spatioasa.

 

     Mici trucuri de amenajare unei bucatarii.  

 Majoritatea dintre noi locuim in apartamente de bloc cu camere mici si inghesuite si suntem nevoiti sa inventam diverse metode care sa schimbe imaginea unei camere mici dand impresia de un spatiu intins si primitor.
Sa ne focalizam putin pe mobilierul de bucatarie unde daca camera de bucatarie este mica ea pare neprimitoare si nepractica.
 Deci in primul rand cautati sa aveti culorile si nuantele  la mobila bucatarie cat mai calde si ,,vii", doarece culorile reci si inchise cum ar fi wenge inchis restrang spatiu , si dau impresia de spatiu stramt si incarcat.
  Folositi lumina naturala in bucatarie ,deblocati jaluzelele si lasati cat mai multa lumina sa patrunda in bucatarie, deoarece combinatia de lumina zilei si nuantele de culoare calde la mobila de bucatarie ,creeaza o imagine primitoare si spatioasa ,deoarece  lumina este amplificata de culorile mai deschise si calde dand impresia de spatiu din bucatarie este mai mare.
 Folositi electrocasnice incorporabile deoarece va salveaza mai mult spatiu de lucru mai ales la blatul de bucatarie unde puteti avea ,, front de lucru'' pe aproape toata lungimea blatului de mobila.
 Folositi toata lungimea bucatariei la maxim , daca de exemplu lungimea peretelui unde vine amplasata bucataria este de 4 m ,este bine sa aveti blatul de lucru tot de 4m.
  Pentru mai multe informatii  legate de amenajarea unei bucatarii  ori daca cautati un designer cu experienta trimite-ti un emai va rog  almather2002@yahoo.com  sau 0744781484

 



No comments:

Post a Comment